Bamboo I do

Dit prieel past goed bij informele stijlvolle bruiloften.

Bamboo I Do | Trouwprieel

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen. Het I DO trouwprieel creëert een heel romantische sfeer. We plaatsen het I DO trouwprieel bij de meeste bruiloften buiten op het gras of terras. Het voile dakje in het prieel zorgt voor een zachte schaduw op jullie gezicht, wat perfect is voor de foto’s. Ook binnen op locatie of in een kerk komt het prieel mooi tot zijn recht.Het I DO trouwprieel bestaat uit een frame van bamboepalen, gecombineerd met wit voile stof. Het prieel is 2.70m breed, 2.10 hoog en 1.85 diep en kan op iedere ondergrond staan. Bloemstukken op dit prieel maken het helemaal af. Je kunt kiezen voor twee bloemstukken op de staande palen of hoeken maar ook een langwerpig bloemstuk aan de bovenzijde. Hangende vaasjes aan de achterzijde geven het prieel ook een leuk touch.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Bamboo I Do | Ceremonie styling

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje.

PS: Belangrijk om te weten is dat bij wind(stoten) boven de 25 km/uur (wij meten dit ter plaatse) het prieel vastgezet wordt met scheerlijnen. Ook bij open locaties of aan open water doen we dit uit voorzorg.

logo-favicon

TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.