Wedding chair

De wedding chair past bij iedere stijl bruiloft, een ideale stoel.

Wedding chairs | Ceremonie

Deze stoel is de ideale stoel bij bruiloften. Mooi wit, veel sfeer en inklapbaar. De spierwitte wedding chairs geven iedere ceremonie meteen een feestelijk bruiloft sfeer. Dit is de reden dat we graag beginnen met het neerzetten van de stoelen. Als deze stoelen eenmaal staan, denken we… hier kan bijna getrouwd worden! De wedding chairs worden het meest gekozen bij onze stylingopdrachten. Ook de Chiavari stoelen winnen steeds meer populariteit, met name bij de klassiekere bruiloften.
De wedding chairs die langs de loper staan, decoreren we graag met linten, bloemen, stoffen of decoraties als zeesterren, hartjes en nog veel meer. Bij Stoeldecoratie vind je hiervoor diverse opties.
De wedding chairs zijn perfect voor een ceremonie, maar ook bij een diner kun je er best een aantal uren op zitten. De stoelen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn inklapbaar. Er zit een skaiwit lederen kussentje op. Voor het bruidspaar adviseren we de Lodewijk stoelen of het trouwbankje. Verschil mag er zijn, jullie zijn tenslotte het bruidspaar.
BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Wedding chairs | Portfolio

Deze wedding chairs zijn een keuze-item bij onze Ceremonie Styling. De wedding chairs zijn ook los te huur, bij een minimale afname van 70 stuks of in combinatie met andere items met een minimale besteding van E25 totaal. De ‘losse’ verhuurprijs bedraagt € 3,95 per stuk inclusief btw én klaarzetten/afbouwen, exclusief transportkosten.
Afmeting: 45 cm b x 90cm h
Aantal stuks: 150
Wij zetten de stoelen in de gewenste opstelling voor je neer en bouwen alle stoelen ook weer af. Je hebt er geen omkijken naar. Als je prijzen gaat vergelijken, houd er dan rekening mee dat je bij vrijwel alle verhuurbedrijven de stoelen in karren aangeleverd krijgt en de prijzen exclusief btw zijn. Je dient de stoelen zelf neer te zetten en weer terug op de karren te plaatsen voor retour.

TERUG NAAR OVERZICHT 

 Reacties zijn gesloten.