NEW 2017 | Chiavari stoel wit

Nieuw in ons assortiment; de stijlvolle witte Chiavari stoelen.

Chiavari stoel wit | Ceremonie Styling

De Chiavari stoelen kennen we inmiddels een aantal jaren in Nederland. In 2015 waren wij één van de eerste die de gouden variant aanboden. Het werd hoog tijd om ook de witte Chiavari stoelen aan ons assortiment toe te voegen!

In Nederland zijn wij één van de weinige binnen de trouwbranche die deze stoelen verhuurt. In Amerika heb je nog veel meer keuze in kleuren en uitvoeringen. Wij zijn al heel blij met onze witte en gouden Chiavari’s. Met deze stijlvolle stoelen geven wij iedere bruiloft een chique uitstraling. Wij hebben gekozen voor een hoogwaardige kwaliteit kunststof en een heel chique kussentje die je op de zitting eenvoudig vastlegt. Geen gepruts met touwtjes en klittebandjes om de spijltjes heen. Het kussentje is van skaiwit lederen stof, erg chique. Ook kun je deze Chiavari stoel heel erg leuk decoreren en spelen met de spijltjes; met linten, stoffen en bloemen laten wij onze creativiteit de vrije loop.

Chiavari stoel wit | Huren

De Chiavari stoel is een keuze-item in onze Ceremonie Stylingpakketten. Tevens verhuren wij deze mooie stoelen ook ‘los’.
Verhuurprijs € 6,95 p.stuk inclusief wit lederen kussentje én plaatsing van de stoelen.
Totaal aantal stuks: 80

logo-favicon

terug naar STOELENReacties zijn gesloten.