Chiavari stoel goud

De stijlvolle Chiavari stoel wordt steeds populairder in Nederland.

Chiavari stoel goud | Ceremonie Styling

In de USA zijn de Chiavari (spreek uit ‘kiavari) stoelen al jarenlang een hit. Bruidsparen hebben daar de keuze uit allerlei kleuren. Wij vonden het hoog tijd worden dat deze Chiavari stoel ook in Nederland op bruiloften te zien zouden zijn. In 2015 hebben wij de Chiavari stoelen aangeschaft en zoals wij al hadden verwacht was er direct veel vraag naar. Inmiddels hebben de stoelen al menig chique bruiloft aangekleed, van locaties als het Kurhaus, Concertgebouw in Amsterdam tot een mooie orangerie of Ivory Tent. Ook buiten komt de stoel mooi tot zijn recht.

In Nederland zijn wij één van de weinige op de trouwbranche die deze stoelen verhuurt. Deze Chiavari stoelen geven iedere huwelijksceremonie en diner een chique uitstraling. In 2017 hebben wij ook de witte Chiavari aan ons assortiment toegevoegd. Een mooie skaiwit lederen zitting maakt deze stoel helemaal af. Geen goedkoop kussentje maar een chique kussentje die eenvoudig en snel vastgezet kan worden op de stoel.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Chiavari stoel goud | Portfolio

De Chiavari stoel goud is een keuze-item in onze Ceremonie Stylingpakketten. Tevens verhuren wij deze mooie stoelen ook ‘los’. Verhuurprijs € 6,95 p.stuk inclusief wit lederen kussentje én plaatsing van de stoelen. Totaal aantal stuks: 100


logo-favicon

TERUG NAAR OVERZICHT10 reacties op “Chiavari stoel goud”

 1. Mendy schreef:

  Goedendag, graag een offerte voor 100 stoelen. En of levering in duitsland ook mogelijk is

  • Bianca Tool schreef:

   Beste Mendy,

   Er is een fout geslopen in ons systeem waardoor we de berichten van de website niet meer toegestuurd hebben gekregen. Ik zie nu voor het eerst jullie aanvraag. Afhankelijk van de datum leveren we ook in Duitsland. We hebben 100 gouden chiavari’s. Om welke datum gaat het? Tussen april-september wordt het heel lastig te combineren met opdrachten die we al hebben staan.

   Vriendelijke groet,
   Bianca Tool

   White Weddings

 2. Sou schreef:

  Hoi, kan ik een offerte ontvangen van 150 witte chiavari stoelen bedankt!

 3. Natascha schreef:

  Hallo, graag ontvang ik offerte voor 80 stoelen, locatie Bergen op Zoom, datum 16 december.
  Ben erg benieuwd naar meerdere ervaringen en foto’s van de stoelen op locaties. Dank alvast, groetjes Natascha.

 4. Es schreef:

  Hoi,

  Ik wil graag een offerte ontvangen voor het huren van 300 stoelen.

  Gr,

  Es

 5. Ayse schreef:

  Hoi,

  Ik ben al heel lang op zoek naar deze stoelen. Ik zou graag een offerte willen ontvangen van de gouden chiavari stoelen. Trouwdatum is 18 september in Saerbeck/Duitsland. Het gaat om 350 stoelen.

 6. Tess schreef:

  Ik ben zooo opzoek naar deze stoelen. Het zijn prachtige stoelen en ben heel benieuwd naar het exemplaar welke u wilt gaan aanschaffen.

  Wij trouwen in augustus 2015. Natuurlijk hangt het van de verhuurprijs af of wij dit kunnen betalen.

  Hartelijke groet,

 7. Mo schreef:

  Ik zou graag een offerte willen ontvangen van de gouden chiavari stoelen. Trouwdatum is 25 april in den haag en gaat om 200 stoelen.

 8. karima deriouch schreef:

  hallo. ik zou graag 60 stoelen willen huren voor 14 februari 2015. is dit mogelijk voor in antwerpen en wat is de prijs aub. grt 0032486020893