Oliva zijwaartse knoop

Deze stoeldecoratie accentueert het gangpad op een stijlvolle wijze.

Oliva zijwaartse stoeldecoratie | Ceremonie

Deze styling passen we veelvuldig toe bij onze ceremonies. Het accentueert het gangpad op een stijlvolle manier en laat ook direct het kleurenpalet van jullie bruiloft goed tot zijn recht komen. Wij werken bij White Weddings graag met mooie stoffen zoals deze abricotblush chiffon. Deze stoeldecoratie hebben we in vele kleuren, van marsalarood, tot het pure wit, zachtroze, serenityblue of zachtgroen. Zit jouw kleur er niet tussen, dan maken we deze op maat in ons eigen atelier. Hiervoor zijn geen meerkosten.

De Oliva stoeldecoratie kan goed toegepast worden op de wedding chairs, zie de foto hierboven, maar past ook op de chiavari stoel of andere stoelen.

Het is mogelijk om alleen de Oliva zijwaartste stoeldecoratie te kiezen en hier geen bloemenvaasje of losse bloem aan toe te voegen. Veel bruidsparen kiezen echter wel voor een enkele bloem in reageerbuisje of een bloemenvaasje die we later weer opnieuw gebruiken op statafels. Ook deze stoffen kunnen we opnieuw gebruiken, bijv. als accent om de voet van statafels heen.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Oliva zijwaartste stoeldecoratie | Portfolio

Hieronder een greep uit ons portfolio. Helaas kunnen we van de bruiloften met andere kleuren geen foto’s vinden. Zodra we deze tegenkomen tussen onze honderden foto’s voegen we ze toe.


TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.