Trouwen bij Fort Resort Beemster

White Weddings is de huis-weddingstyliste bij Fort Resort Beemster.

info heading

info content


Een bruiloft vieren in een luxe spa, trouwen in een fort? Dat is misschien even wennen, maar na het zien van de locatie ben je vast en zeker verkocht! Fort Resort Beemster heeft een sfeervol buitenterras mét strandje vol palmbomen, een mooie stretchtent waar je heerlijk (verwarmd) onder kunt dineren, stoere lounge zits én een mooie binnenruimte, de Fortzaal, waar het feest of de binnenceremonie kan plaatsvinden. Ook zo fijn dat je hier de huwelijksnacht kan doorbrengen in hotelsuites en de volgende dag heel ontspannen aan je huwelijk kunt beginnen!

Trouwen is mogelijk op het terras of in de Fortzaal. De Fortzaal leent zich perfect voor een eigen styling. De zaal heeft een rustige basis en geen uitgesproken tinten. Graag voegen wij hier jullie stijl en kleur toe voor een feestelijke uitstraling. Het diner kan in de Fortzaal aan lange of ronde tafels, of zomers verwarmd aan de stoere houten tafels onder de stretchtent.

logo-favicon

Mogelijkheden styling | Trouwen bij Fort Resort Beemster

White Weddings verzorgt graag de aankleding van jullie bruiloft bij Fort Resort Beemster. Wij zijn al jarenlang huisstyliste en kennen de locatie van binnen en buiten! Voor deze locatie hebben wij speciale stylingpakketten samengesteld afgestemd op de specifieke mogelijkheden van de Fortzaal en het buitenterras. Graag benadrukken wij dat ieder pakket aangepast wordt aan jullie wensen (kleur, stijl & aantal gasten).

 Genoemde tarieven zijn inclusief btw, transport en volledige op- en afbouw.
Geldig tot oktober 2018.

logo-favicon

Recensies | Trouwen bij Fort Resort Beemster

Bart & Marise | 7 mei 2016
“Dank jullie wel! Het was helemaal geweldig! Het zag er super uit. Het kon niet beter. Onze fotograaf is nu op vakantie dat ga ik even aan hem vragen hier alvast een fotootje! En wat waren die letters gaaf!! Die deden het ook echt heel goed, vooral ook s’avonds.”

Youandi & Onno | 21 mei 2016
“Wij wilden het plafond van onze trouw/feestzaal bij Fort Resort Beemster op een specifieke manier versierd hebben. White Weddings kon dit in de eerste instantie niet aanbieden vanwege het gebrek van een bevestigingspunt in de zaal. Wij hadden inmiddels al naar alternatieven gekeken, maar waren zeer verheugd toen wij gebeld werden met het nieuws dat White Weddings met Fort Resort Beemster een oplossing heeft bedacht voor ons droomversiering. Op de dag zelf zagen wij voor het eerst onze wens tot stand komen. Het was precies zoals wij ons voorgesteld hadden. Bianca heeft ons goed begrepen. Ik ben heel erg tevreden over hoe White Weddings heeft meegedacht en over hoe ze toch nog ervoor gezorgd hebben dat wij kregen wat wij wilden. De gasten vonden het prachtig en het maakte het geheel perfect af! Wij hebben echt een sprookjeshuwelijk beleefd.” Bron: The Perfect Wedding.

Veel mooie, warme reacties van bruidsparen staan niet op papier maar zijn voor ons net zo waardevol!

logo-faviconReacties zijn gesloten.