Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster

Deze stoere locatie is één van de mooiste trouwlocaties van Noord-Holland.

Een bruiloft vieren in een wellness, trouwen in een fort? Dat is misschien even wennen, maar na het zien van deze locatie zijn jullie vast en zeker verkocht!

Fort Resort Beemster heeft aan de rechterzijde het sauna & welness en aan de linkerachterzijde geheel gescheiden van elkaar een sfeervol buitenterras mét strandje vol palmbomen, een mooie stretchtent waar je heerlijk (verwarmd) onder kunt dineren, stoere lounge zits én een mooie binnenruimte, de Fortzaal, waar het feest of de binnenceremonie kan plaatsvinden. Ook zo fijn dat je hier de huwelijksnacht kan doorbrengen in hotelsuites en de volgende dag heel ontspannen aan je huwelijk kunt beginnen!

Trouwen is mogelijk op het terras of in de Fortzaal. De Fortzaal leent zich perfect voor een eigen styling. De zaal heeft een rustige basis en geen uitgesproken tinten. Graag voegen wij hier jullie stijl thema of kleur aan toe voor een persoonlijke styling.

 

Stylingpakketten| Fort Resort Beemster

White Weddings verzorgt graag de aankleding van jullie bruiloft bij Fort Resort Beemster. Wij zijn al jarenlang huisstyliste en kennen de locatie van binnen en buiten! Voor deze locatie hebben wij onze styling specifiek afgestemd op de mogelijkheden van de ruimtes.  Graag benadrukken wij dat de pakketten jullie een idee geven van wat iets kost, maar dat ieder pakket aangepast wordt aan jullie wensen. In ons portfoliofoto’s kun je een kijkje nemen van voorafgaande bruiloften.

Portfolio | Fort Resort Beemster

Fortzaal ceremonie


Fortzaal diner & feest


Buitenterras Ceremonie


Buiten dineren onder de tent


Bekijk ook van twee bruiloften de volledige fotoreportage; Rustic Pink Wedding en de Fairytale Wedding met Disneythema.

logo-favicon

Recensies | Trouwen bij Fort Resort Beemster

Bart & Marise | 7 mei
“Dank jullie wel! Het was helemaal geweldig! Het zag er super uit. Het kon niet beter. Onze fotograaf is nu op vakantie dat ga ik even aan hem vragen hier alvast een fotootje! En wat waren die letters gaaf!! Die deden het ook echt heel goed, vooral ook s’avonds.”

Youandi & Onno | 21 mei
“Wij wilden het plafond van onze trouw/feestzaal bij Fort Resort Beemster op een specifieke manier versierd hebben. White Weddings kon dit in de eerste instantie niet aanbieden vanwege het gebrek van een bevestigingspunt in de zaal. Wij hadden inmiddels al naar alternatieven gekeken, maar waren zeer verheugd toen wij gebeld werden met het nieuws dat White Weddings met Fort Resort Beemster een oplossing heeft bedacht voor ons droomversiering. Op de dag zelf zagen wij voor het eerst onze wens tot stand komen. Het was precies zoals wij ons voorgesteld hadden. Bianca heeft ons goed begrepen. Ik ben heel erg tevreden over hoe White Weddings heeft meegedacht en over hoe ze toch nog ervoor gezorgd hebben dat wij kregen wat wij wilden. De gasten vonden het prachtig en het maakte het geheel perfect af! Wij hebben echt een sprookjeshuwelijk beleefd.” Bron: The Perfect Wedding.

Veel mooie, warme reacties van bruidsparen staan niet op papier maar zijn voor ons net zo waardevol! Lees nog vele andere reviews van onze bruidsparen onder Referenties.Reacties zijn gesloten.