Dignita Hoftuin, Amsterdam

Deze idyllische groene tuin met paviljoen vind je verscholen achter De Hermitage.

Trouwen in hartje Amsterdam

Dignita Hoftuin, een unieke plek midden in het bruisend centrum van het prachtige Amsterdam. In een klein parkje achter museum de Hermitage ligt paviljoen Dignita Hoftuin, een restaurant voor ontbijt, lunch en tussendoor. Wij zijn begin 2019 gevraagd om het groeiende aantal bruiloften op deze plek te voorzien van een mooie ceremonie & dinerstyling. Dat doen wij maar al te graag!

Dignita Hoftuin is dé locatie voor bruidsparen die houden van een natuurlijke omgeving, omringd door sfeervolle authentieke Amsterdamse grachtenpanden en een relaxte informele sfeer waar gezond en lekker eten belangrijk zijn. Met een bruiloft bij Dignita Hoftuin steun je de stichting die zich hard maakt voor uitbuiting van mensen wereldwijd. Een mooie gedachte toch?

Styling  | Dignita Hoftuin

De locatie beschikt over diverse mogelijkheden om je ceremonie te houden:

  • Op de binnenplaats van het naastgelegen grachtenpand is een kas gebouwd waar je altijd droog zit en toch ‘buiten’ kunt trouwen. De kas leent zich fantastisch om te stylen. Romantisch met veel bloemen, klassiek met onze chiavari stoeltjes of juist een tikje vintage of eco, het past allemaal door de gave combinatie van de kas in een grachtenpand. Ceremonie’s vinden hier vanaf 15.00u plaats.
  • Buiten trouwen is ook mogelijk, in het openbare parkje voor het terras van de Hoftuin. Houdt er wel rekening mee dat niet-genodigden ook gebruik maken van het parkje.
  • Buiten trouwen op het grindterras voor het grachtenpand is ook een optie. Dit terras is omgeven door een groene haag en mooie plantenborders waardoor je heel beschut en prive kunt trouwen.

Onze stylisten van White Weddings kunnen een prachtige styling op deze locatie verzorgen in iedere gewenste stijl. Naast de volledige aankleding van de ceremonie kun je aanvullend kiezen voor een mooie dinerstyling op het terras en aankleding voor het feest in het restaurant.

Benieuwd naar onze styling op deze locatie? Neem contact met ons op of stuur je wensen toe via ons aanvraagformulier, dan nemen wij snel contact met je op!

Inspiratiefoto’s | Trouwen bij Dignita Hoftuin


BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHT

 Eén reactie op “Dignita Hoftuin, Amsterdam”

  1. Bianca Tool schreef:

    Prachtige groene oase in hartje Amsterdam!