Pollepleats, Friesland

Pollepleats
Pollepleats, een heel bijzonder pareltje middenin het weiland van Friesland.

Met sommige locaties heb je meteen ‘iets’! Pollepleats is zo’n locatie. De ligging middenin het weiland met een hele lange oprijlaan is al fantastisch. Als je bij het gebouw aankomt, duurzaam gebouwd, modern, stijlvol en vol mogelijkheden, dan voel je meteen dat dit een bijzonder plekje is. Het licht is hier heel mooi, de omgeving heel rustig, het uitzicht uitgestrekt…

Pollepleats is in 2010 gebouwd en sindsdien is menig bruidspaar spontaan verliefd geworden op deze locatie. Het is één van de weinige locaties waar je kunt trouwen, feesten, én kunt overnachten. Voor het bruidspaar is een ruime suite, voor de gasten een groot aantal mooie kamers. En je kunt je eigen catering meebrengen (uitzonderlijk te noemen). Er miste nog één ding; je kon er tot eind vorig jaar nog niet buiten trouwen! Vanaf 1 januari 2015 is het zover en mag je ook in de gemeente Súdwest-Fryslân buiten trouwen!

Pollepleats heeft White Weddings benaderd om huis-styliste te worden. Wij voelen ons vereerd. Je kunt ons inschakelen voor de aankleding van de ceremonie, van dinertafels, van een themabruiloft of gaaf feest. Trouwen kan overal, in het weiland, onder de bomen, op de steiger of in het Pollepleats-bos.

Voor meer informatie over de locatie neem je contact op met Wiepkje Hoekstra, info@pollepleats.nl

Tarieven styling | Trouwen bij Pollepleats

Speciaal voor deze locatie zijn we bezig met een locatiestylingplan.

Portfolio | Trouwen bij Fort Resort Beemster

Aangezien onze samenwerking nog jong is, hebben wij nog geen fotomateriaal opgebouwd.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *