Beeckestijn, Velsen-Zuid

Trouwen in een geweldige omgeving van natuur op een prachtig Landgoed!

Trouwen bij Landgoed Beeckestijn

Altijd al willen trouwen op een prachtige historische buitenplaats? Dit kan bij Landgoed Beeckestijn. Landgoed Beeckestijn heeft een royaal 17de eeuws hoofdhuis met prachtige stijlkamers. Ook beschikt het over een mooi koetshuis waar de ceremonie en aansluitend de receptie, het diner of feest plaats kan vinden. Rond het huis liggen prachtige geometrische tuinen. Samen met het park vormen deze een geweldige omgeving voor jullie onvergetelijke bruiloftsdag. De uitgestrekte tuinen zijn een prachtige decor voor een toffe fotoreportage! De locatie bied diverse mogelijkheden voor jullie ceremonie, receptie, diner en feest. Binnen of buiten, het is allemaal mogelijk.

Styling | Landgoed Beeckestijn

Trouwen op Landgoed Beeckestijn zijn diverse mogelijkheden voor jullie bruiloft:

  • De prachtige stijlkamers in het hoofdgebouw zijn geschikt voor intieme diners tot 30 personen, recepties tot 80 personen en zelfs voor een ceremonie met max. 30 personen zijn deze stijlkamers uitermate geschikt.
  • Achter het hoofdgebouw in het park bevind zich een prachtige plek voor jullie ceremonie. De chiavari stoelen passen perfect bij deze locatie.
  • Binnen trouwen in het bijgebouw is ook een optie.
  • Na jullie ceremonie kunnen jullie toosten in de moestuin. Een prachtige plek waar onze statafels met mooi vallende rokken goed tot zijn recht komen.
  • Vervolgens kunnen jullie naar het terras bij het koetshuis om daar lekker verder te gaan borrelen. Ook kunnen jullie daar het diner laten plaatsvinden. Leuke kussentjes in diverse kleuren op de tuinbanken of lampionnen aan de frames boven het terras maken het helemaal af.
  • Ook bij minder weer is deze locatie geschikt. Het beschikt over een mooi koetshuis waar de ceremonie en aansluitend de receptie, het diner of feest plaats kan vinden. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 150 personen.

De styling kunnen we natuurlijk geheel aanpassen in iedere gewenste stijl. Naast de styling voor jullie ceremonie en borrel kunnen wij ook de dinerstyling voor jullie verzorgen. Mooi opgemaakte servetten, tafellinnen en kandelaren.

Benieuwd naar onze styling op deze locatie? Neem contact met ons op of stuur je wensen toe via ons aanvraagformulier, dan nemen wij snel contact met je op!

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Portfolio | Trouwen Landgoed Beeckestijn


TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.