Jachthuis Beukenrode, Doorn

Wie droomt er nou niet van, trouwen in een stijlvol Landhuis!

Trouwen | Jachthuis Beukenrode

Jachthuis Beukenrode is een prachtige locatie, dat onlangs geheel gerenoveerd is. De authentieke locatie is de uitstekende plek voor een sfeervolle bruiloft. U kunt er de hele dag door brengen. Wij komen er regelmatig om de styling te verzorgen. Vaak vragen bruidsparen ons of er ook een tent geplaatst kan worden, zodat de borrel en het diner altijd buiten plaats kan vinden, ook al is het weer wat minder. Wij kunnen een stretchtent inhuren voor het bruidspaar. Indien er slecht weer wordt voorspelt kan dan ook altijd de ceremonie onder de stretchtent plaatsvinden.

Styling | Jachthuis Beukenrode

Deze locatie heeft diverse mogelijkheden om jullie huwelijksdag geheel naar wens te laten verlopen:

  • Midden op het grasveld voor de rode beuk is een prachtige plek voor jullie ceremonie. Ons houten prieel, de Natural of Boho Beauty, staat heel mooi in deze omgeving.
  • Ook is het mogelijk om in een zaal in het Jachthuis te trouwen.
  • Een stretchtent plaatsen voor jullie ceremonie, toost en diner is dus ook een optie. Wij kunnen de tent gezellig aankleden met gekleurde lampionnen in de tent, witte vlaggenlijnen en partylights. Op de tuintafels kunnen we kussentjes in diverse kleuren en tafellopers neerleggen.

Wij kunnen een prachtige styling voor jullie verzorgen in iedere gewenste stijl. Naast de volledige aankleding van de ceremonie, kunnen wij ook de dinerstyling voor jullie verzorgen. Met bijvoorbeeld mooi opgemaakte servetten, tafellinnen en kandelaren. We passen de styling graag aan aan jullie wensen!

Benieuwd naar onze styling op deze locatie? Neem contact met ons op of stuur je wensen toe via ons aanvraagformulier, dan nemen wij snel contact met je op!

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Inspiratiefoto’s | Jachthuis Beukenrode


TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.