Juweeltjes van Taarten

cakeworks

Juweeltjes van taart, wat zijn ze toch onweerstaanbaar lekker en mooi!

Bij Cakeworks Studio, creëren Petra  & Nicolette de meest bijzondere bruidstaarten, klassieke Macarons de Paris, cupcakes & sweettables. Bruidstaarten van Cakeworks Studio worden op maat ontworpen en uitgevoerd tot in de perfectie in zowel smaak als stijl. Met oog voor detail en handwerk maken zij ware juweeltjes van taart. Zij combineren de efficiëntie en service van het Amerikaanse met het verfijnde van het Franse en uiten dat in drie belangrijke wetten, smaak, smaak & smaak.

Mmm…dat klinkt niet alleen overheerlijk, dat is het ook, weten wij uit ervaring. Ooit, toen ik net begon met weddingplannen, heb ik van mijn collega-vriendin-weddingplanner Annelies het advies gekregen om op iedere bruiloft op zijn minst een overgebleven hapje taart te proeven. Als weddingplanner is het moment na het aansnijden van de taart vaak even een rustpuntje van de dag. Vandaar dat wij onszelf dwongen om dan even tot rust te komen en te genieten van de lekkernijen. Nu als wedding styliste ben ik natuurlijk niet meer bij het aansnijden van de taart, dus proef ik dit stukjes taart op andere momenten.

De bruidstaart en presentatie maken een belangrijk deel uit als je styling goed wilt doorvoeren door de gehele dag. Alle bruidsparen geven wij het advies om de bruidstaart goed af te stemmen op het stylingplan dat wij voor je gemaakt hebben. Uiteraard kunnen wij de taart ook voor je regelen zodat je er zeker van bent dat het helemaal past bij de rest van de aankleding.

Naast Cakeworks (Haarlem) werken wij ook graag met Marieke van Sweet Appetite (Arnhem) en Micha van Micha & Diana’s (Hoogkarspel, NH).

PS: Ben je op zoek naar iets anders dan taart?
Kijk dan eens bij onze Strawberrytree, vol heerlijke aardbeien of petit fours, macarons of bonbons! Mmm….

 Reacties zijn gesloten.