Stel je ceremonie styling samen

Jullie trouwceremonie kan er ook zo mooi uit zien!

info heading

info content


White Weddings is gespecialiseerd in de aankleding van huwelijksceremonies. In de afgelopen jaren hebben wij honderden bruiloften in binnen- en buitenland verzorgd met een prachtige ceremonie styling. Bruidsparen vinden het heel erg fijn dat wij alles voor de ceremonie in huis hebben; van styling, stoelen, lopers tot geluidsinstallatie. Je hebt hierdoor maar met één leverancier te maken. Uit ons uitgebreide assortiment van handgemaakt trouwpriëlen en backdrops, stoelen en andere decoratie maakt ieder bruidspaar andere keuzes waardoor steeds een nieuw plaatje ontstaat.

Op onze totaalaankleding voor de ceremonie styling krijgen wij veel lovende reacties. Bruidsparen vinden het erg fijn dat zij geen enkele zorg op de dag zelf hebben over dit belangrijke moment van de trouwdag. Wij brengen alles mee, bouwen alles op en nemen alles direct weer mee. Hierdoor hebben jullie niet te maken met verschillende leveranciers, maar alleen met White Weddings. En niet onbelangrijk, alles is op elkaar afgestemd voor een prachtig plaatje.

logo-favicon

Hoe werkt het? | Ceremonie styling

Om een transparant beeld te geven van de mogelijke kosten voor styling, hebben wij pakketten samengesteld. Deze pakketten bevatten alle benodigdheden voor een complete ceremonie styling. Bepaal samen wat jullie nodig hebben en welk pakket daar het beste bij aansluit. Ieder pakket stemmen we af op jullie specifieke wensen, aantal gasten, kleurgebruik en stijl. Een pakket betekent voor ons een op-maat afgestemde aankleding en zeker geen ‘standaard’ aankleding!

Heb je interesse in onze ceremonie styling?
Wij bespreken graag de gewenste stijl en kleuren waarbij we toewerken naar een prachtig totaalplaatje. We willen veel dingen van jullie weten:
– tijdstip van ceremonie
– aankomsttijd gasten
– locatie
– aantal stoelen (bepalend voor type pakket)
– gewenste opstelling en hoeveel stoelen op de eerste rij
– trouwprieel of backdrop (bepalend voor de gewenste stijl)
– waarop wil je zelf plaatsnemen? Een lief trouwbankje of de Lodewijk stoelen?
– welk tekstbord past bij jullie stijl?
Al deze persoonlijke keuzes leiden tot een geheel eigen styling van jullie ceremonie!

Onze styling herken je aan onze trouwpriëlen en backdrops. Deze items zijn essentieel in een goede ceremoniesetting en vind je dan ook terug in ieder pakket. Een trouwprieel heeft een dakje en staat op vier poten en hieronder neemt het bruidspaar plaats, een backdrop heeft vaak twee poten of is een hangend object waar het bruidspaar voor staat of zit.

Tarieven | Alles voor je ceremonie

De offerte wordt gebaseerd op één van de pakketten en afgestemd aangepast naar jullie wensen. Naast de aankleding van de ceremonie verzorgen wij uiteraard ook de volledige aankleding van het diner & feest.

prijstabel-ceremoniestyling-1nov2014

Deze tarieven zijn geldig tot 31 oktober 2017.

logo-favicon

Beschikbaarheid & FAQ’s

Check onze online agenda om te bekijken of jullie trouwdatum beschikbaar is.

FAQ “Hoe gaan jullie om met slecht weer?”
Wij bepalen bij aankomst, in overleg met de ceremoniemeester, of er binnen of buiten getrouwd kan worden. Niet alleen regen speelt een grote rol, ook de windkracht. Bij slecht weer plaatsen wij de afgesproken styling binnen, wat ook hele mooie plaatjes oplevert.
FAQ “Komen jullie ook op de Waddeneilanden, Zeeland, Limburg & België?”
Jazeker, maar alleen bij een minimale besteding van € 1.000 exclusief transport.
FAQ “Wij willen meer of minder stoelen dan in het pakket staat. Is dat mogelijk?”
Jazeker, wij verrekenen dan het aantal stoelen in de offerte.
FAQ “Onze gasten komen een uur voor de ceremonie aan, zijn jullie dan klaar?”
Wij komen afhankelijk van het gekozen pakket en aantal stoelen 2,5 tot 3,5 uur voor aanvang ceremonie aan en zijn 30 min voor aanvang ceremonie gereed. Gasten die vroeg arriveren zullen mogelijk zien dat wij de laatste hand leggen aan details, dat is nooit storend.

logo-favicon

 Comments are closed.