Alles over ceremonie styling

Lees meer over onze ceremonie styling en de verschillende pakketten.

info heading

info content


White Weddings is gespecialiseerd in de aankleding van bruiloften, de ceremonie styling is onze passie. In de bovenstaande slideshow zie je een deel van ons portfolio van de afgelopen jaren vwb. ceremonie styling. Al twee jaar op rij zijn wij door de vakjury van de Dutch Wedding Awards verkozen tot één van Nederlands beste weddingstyliste. Onze handgemaakte exclusieve trouwpriëlen zijn onze signature, ons handelsmerk.

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Bruidsparen vinden het heel erg fijn dat wij alles voor de ceremonie in huis hebben; van styling, stoelen, lopers tot geluidsinstallatie. Je hebt hierdoor maar met één leverancier te maken, wat niet alleen makkelijk is maar ook goedkoper.
  • Uit ons uitgebreide assortiment van trouwpriëlen en backdrops, stoelen en andere decoratie maakt ieder bruidspaar andere keuzes waardoor iedere styling uniek is. Alles is op elkaar afgestemd voor een prachtige setting.
  • In eigen atelier maken wij veel van onze items. Hierdoor is alles mogelijk. Heb je iets bijzonders gezien of in gedachten? Laat het ons weten.
  • What you see is what you get (en liefst nog iets mooier). Onze uitgebreide website bevat heel veel fotomateriaal. Je krijgt hierdoor een goed beeld van hoe het er bij jullie uit zal komen te zien.

logo-favicon

Hoe werkt het? | Ceremonie styling

Wij houden van open & eerlijk, van transparantie. Onze stylingpakketten (zie onderaan) geven je een goed beeld van wat  een styling kost. Onze pakketten bevatten alle benodigdheden voor een complete ceremonie styling.

1. Welk pakket sluit het beste bij jullie en jullie locatie aan?
Ieder pakket stemmen we helemaal af op jullie specifieke wensen, aantal gasten, kleurgebruik en stijl. De pakketten zijn een perfecte basis om vanuit hier jullie styling te finetunen.

2. Maak persoonlijke keuzes
Kijk rustig op onze website rond welke items je graag op je bruiloft wilt. Het trouwprieel of backdrop is in belangrijke mate bepalend voor de uitstraling. Kies ook uit het type stoelen voor de gasten, uit diverse tekstborden en stoeldecoraties. Bekijk welke basisitems je nodig hebt…een geluidinstallatie, een loper, versteviging onder de loper? Uiteraard geven we advies en denken we graag met jullie mee.
Al deze persoonlijke keuzes leiden tot een geheel eigen ceremonie styling.

3. Vraag een offerte aan
Wat leuk dat jullie net zo enthousiast zijn over onze ceremonie styling als wij!
Neem telefonisch contact op of vul het aanvraagformulier online in. Graag spreken we jullie wensen telefonisch uitgebreid door en ontvang je binnen enkele dagen van ons een offerte per e-mail.

Wat kost het? | Ceremonie styling

De offerte baseren wij in de meeste gevallen op één van onderstaande pakketten, die we aanpassen en afstemmen op jullie wensen. Je kunt de ceremonie styling verder aanvullen met bloemwerk, dinerstyling en locatiestyling.

ceremonie styling pakket

Deze tarieven zijn geldig tot 31 oktober 2018.

logo-favicon

Beschikbaarheid & FAQ’s | Ceremonie styling

Check onze online agenda om te bekijken of jullie trouwdatum beschikbaar is.

FAQ “Hoe gaan jullie om met slecht weer?”
Wij bepalen bij aankomst, in overleg met de ceremoniemeester, of er binnen of buiten getrouwd kan worden. Niet alleen regen speelt een grote rol, ook de windkracht. Bij slecht weer plaatsen wij de afgesproken styling binnen, wat ook hele mooie plaatjes oplevert.
FAQ “Komen jullie ook op de Waddeneilanden, Zeeland, Limburg & België?”
Ja, echter alleen bij een minimale besteding van € 1.500 exclusief transport en bij voorkeur op zaterdagen. Op vrijdagen wordt dit lastiger als er styling achterblijft voor het feest en deze op zaterdag opgehaald dient te worden. Op zaterdag hebben wij vaak weer andere bruiloften staan.
FAQ “Wij willen meer of minder stoelen dan in het pakket staat. Is dat mogelijk?”
Jazeker, wij verrekenen dan het aantal stoelen in de offerte.
FAQ “Onze gasten komen een uur voor de ceremonie aan, zijn jullie dan klaar?”
Wij komen afhankelijk van het gekozen pakket en aantal stoelen 2,5 tot 3,5 uur voor aanvang ceremonie aan en zijn 30 min voor aanvang ceremonie gereed. Gasten die vroeg arriveren zullen mogelijk zien dat wij de laatste hand leggen aan details, dat is nooit storend.

logo-favicon

 Reacties zijn gesloten.