Aanvragen voor 2018

Wat leuk om hele mooie nieuwe aanvragen te mogen ontvangen voor 2018!

Nu het weer buiten steeds kouder wordt, wordt er minder getrouwd en neemt het aantal stylingopdrachten af. Tijd om op kantoor alle aanvragen voor 2018 te verwerken tot mooie offertes. Dit is altijd een hele andere periode dan het afgelopen half jaar waarin we voornamelijk op locatie waren om alle bruiloften te stylen.

Sinds begin 2017 kwamen de eerste 2018-aanvragen binnen. Al deze geduldige bruidsparen hebben gewacht tot oktober/november om van ons een offerte te ontvangen. Het is fijn om al onze aandacht te kunnen en mogen geven aan lopende opdrachten en niet ook al bezig te zijn met aanvragen voor het jaar erna. Met een ‘Save the Date’ zijn bruidsparen verzekerd van een plaats in onze agenda. Gezien de vele aanvragen en ons kleine team werken wij al jaren op deze manier.

Wil jij ook graag een offerte van ons ontvangen, dat kan! Vul het aanvraagformulier in op onze website en we komen snel bij je terug! Op onze website vind je ook een online agenda waarin je kunt zien of we op jullie trouwdatum al een opdracht hebben staan.

 Comments are closed.