Referenties

Onze bruidsparen beoordelen White Weddings met een 9.4! Lees hieronder diverse reacties van onze bruidsparen. Met veel liefde verzorgen wij onze styling opdrachten. Enthousiaste en dankbare reacties op de dag, daar doen wij het voor! Natuurlijk informeren we na de bruiloft ook of alles naar wens is geweest. Hieronder vinden jullie reviews die toegestuurd zijn per mail, geschreven op lieve bedankkaartjes of rechtstreeks achtergelaten op deze pagina.

Op de onafhankelijke website The Perfect Wedding hebben bruidsparen ook reacties achtergelaten. We zijn trots op onze 9.4!34 responses to “Referenties”

 1. Paul en Sarah-Joy says:

  Afgelopen augustus 2017 heeft Bianca van White Weddings onze bruiloft gestyled. Alles was prachtig en precies zoals we voor ogen hadden. Het materiaal wat White Weddings gebruikt is prachtig en sterk. Daarnaast was Bianca erg flexibel en heeft ze zelfs nog extra bloemen meegenomen en geschikt in allerlei vaasjes. Het totale plaatje zag er prachtig uit en een professionele stylist is echt van meerwaarde voor je bruiloft! Zelf ontbreekt het je vaak aan tijd, maar daarover hoef je je bij WW geen zorgen te maken. Alles was boven verwachting mooi en White Weddings erg bedankt voor de schitterende styling op onze mooiste dag!!

 2. Sanne van Rooij says:

  Wat een prachtige dag was onze bruiloft, mede door de mooie styling van Bianca en haar team. Wij hadden de Ivory tent , een echte aanrader!! Je kunt alles overlaten aan white weddings, iets wat heel prettig is in al drukke tijden.

 3. Julien en Vera says:

  White Weddings heeft onze locatie prachtig aangekleed. Dit zorgde voor een schitterende setting tijdens onze ceremonie. Bianca heeft – naar aanleiding van onze wensen – de kleuren aangepast zodat de stijl precies aansloot bij de rest. Communicatie en service was super, en we zijn blij dat we voor White Weddings hebben gekozen. Nogmaals bedankt!

 4. Barry & Eveline says:

  Mede dankzij Bianca hebben we een prachtige bruiloft gehad die we nooit meer zullen vergeten. De styling was super, Bianca heeft het eea goed aangevuld en was altijd bereid en bereikbaar om nog even te overleggen. We zouden haar zeker aanraden!

 5. Milo en Eva Kuipers says:

  Wij hebben onze ceremonie en feestlocatie laten stylen door White Weddings. Mede hierdoor hebben wij een onvergetelijke trouwdag gehad op 12 mei 2017!!!
  Bianca is prettig om mee samen te werken, heeft goede ideeën en is heel perfectionistisch, waardoor het er allemaal heel mooi en feestelijk uitzag!
  Bianca, bedankt voor je inzet!

  Liefs, Milo en Eva

 6. Carlijn Groen - Wijnmalen says:

  White Weddings heeft er mede voor gezorgd dat ons huwelijk veel warmte, sfeer en liefde uitstraalde! Het was een onvergetelijke dag. Deze dames staan voor passie, professionaliteit, kwaliteit, zijn vakkundig en zijn enorm creatief. Bianca is als geen ander in staat om het bruidspaar volledig gerust te stellen en op een prachtige manier de juiste sfeer te creëren. Naast de bijzondere samenwerking, denk ik nog vaak terug aan de mooie styling op onze dag. Ongelofelijk veel dank en ik zal jullie te allen tijde aanraden!

 7. Bianca Tool says:

  “Precies zoals we in ons hoofd hadden!”

  Simone

 8. Bianca Tool says:

  “Sandra en Bianca hebben ons super goed geholpen met het aankleden van de ceremonie. Onze wensen werden goed doorgesproken en op de dag zelf verliep alles vlekkeloos. Er is veel keuze in verschillende stijlen en voor ieder budget. Wij raden White Weddings zeker aan! ”

  Michelle

 9. Bianca Tool says:

  “Super veel leuke reacties gehad op de LOVE letters, echt een aanrader! Wel prijzig, maar heel tevreden over de service. ”

  Merle

 10. Bianca Tool says:

  Beste Sandra,

  via deze mail wil ik je nog bedanken voor de prettige samenwerking voor de trouwdag van Tobias & Christel. We waren enorm blij met de LOVE letters, het bracht een mooie sfeer op de locatie en leverde leuke foto’s op.

  Wellicht tot een volgende keer!

  Lovely Thing

 11. Bianca Tool says:

  “De styling op onze bruiloft was echt prachtig en heeft onze verwachting meer dan overtroffen. Om eerlijk te zijn waren wij toch wel een beetje benieuwd en gespannen. Ook al hadden wij alles van te voren goed besproken en overlegd. Heel veel dingen kan je vooraf bekijken, maar een idee en beleving kan alleen maar op het moment zelf. Zouden ze ons wel goed hebben begrepen en hoe past het in het geheel? Maar Bianca en haar team hebben het echt prachtig gedaan. Het was precies zoals wij voor ogen hadden. Echt super knap!”

  Peter & Julia

 12. Bianca Tool says:

  “White Weddings zorgt voor de perfecte styling op jouw huwelijksdag! De details zorgen voor een hele chique afwerking. Hierdoor ziet de locatie er uit als een sprookje! ”

  Anoniem

 13. Bianca Tool says:

  Hoi Bianca,

  Bedankt voor je email. Het was een prachtige dag en het was voor ons een hele mooie verrassing om op de ceremonieplek aan te komen en het helemaal gedecoreerd te zien. We hebben vaker op de plek gestaan, maar om alles wat we hebben bedacht in het echt te kunnen zien was heel speciaal. We hebben veel complimenten gekregen over de aankleding. We schrijven graag een recensie op jouw website!

  Dankjewel ook voor het helpen met de tafelschikking. Het bleek dat we twee personen niet op de plattegrond hadden gezet, en was er een persoon niet aanwezig. De uiteindelijke setting was heel mooi en werkte goed, voor zowel ons, de speeches als de bediening.

  Daan & Tina

 14. Bianca Tool says:

  “Wij kijken terug op de mooiste dag die wij ons maar konden wensen!!! Alles was tot in de puntjes geregeld en de sfeer die White Weddings heeft gecreëerd met de styling was helemaal zoals wij hadden gehoopt. Alles klopte en wij gunnen een ieder zo’n bijzondere dag. “

 15. Sander & Jennifer says:

  Beste Bianca & Sandra,

  Inmiddels terug van onze huwelijksreis, dus vandaar wat verlate reactie.
  De feestavond was zoals de gehele dag, FANTASTISCH!
  We zijn jullie dankbaar voor jullie bijdrage in alles en hopen dat jullie het ook met plezier hebben gedaan.

  Wat ons betreft zullen we jullie zeer zeker aanbevelen bij familie, vrienden & kennissen!

  Met vriendelijke groet,

  Sander & Jennifer

 16. Jennifer Tuinenburg says:

  20 mei 2016 was onze dag! En wat was het prachtig in Fort Resort Beemster! De lampionnen in onze kleuren met de harten op de dansvloer maakten het af. Daarbij verliep de communicatie voorafgaand aan de dag prima en was het goed geregeld. Hartelijk dank aan White Weddings!
  Alvin en Jennifer

 17. Henriette & Renze says:

  Hoi Bianca,

  Het was een prachtige dag en we waren zeker tevreden over de aankleding. Net een paar dagen terug van huwelijksreis. Morgen krijgen we de foto’s van onze fotograaf, dus ik zal er dan nog een paar toesturen.
  Hebben alleen maar complimenten gekregen over hoe het er uit zag. De sfeer was echt heel goed neergezet en onze gasten en wij zelf hebben enorm genoten.

  Ik vond de aankleding van de dinertafels ook echt heel mooi.

  Nogmaals hartelijk bedankt voor alles.

  Met vriendelijke groet,
  Henriette en Renze

 18. Stephanie & Paul says:

  Hi Bianca and Verena,

  Thank you both for all your work to make our wedding so amazing. We’re so pleased with the way the entire day went, how it looked and how it came together. It really was the stress free day I was after.

  Stephanie & Paul
  6 juni 2015 Fort Resort Beemster, Festival Travel theme

 19. Debbie & Jos says:

  Goedemorgen Bianca,

  Wat was het een fantastische dag, afgelopen zaterdag! We zijn nog steeds aan het nagenieten van alle mooie momenten. Overwhelming! Het was nog mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen.

  En wat was de locatie mooi gestyled, complimenten! Het was echt super mooi en dat is terug te zien op de vele foto’s en filmpjes die de gasten via social media hebben gedeeld. Je zult zien dat de I Do letters erg veel op de foto staan; deze waren echt een mooie en gewilde ‘aanvulling’ en er werd gretig en dankbaar gebruik van gemaakt als achtergrond voor de vele foto’s.

  Nogmaals heel erg bedankt voor alles!

  Hartelijke groet,
  Debbie en Jos

  30 mei 2015 Restautant Zout & Citroen, Las Vegas stijl, Oosterhout

 20. Thomas & Inge says:

  Beste Bianca,

  Wij zijn nog aan het nagenieten van de dag, wat was het een feestje! We hebben super genoten en echt een onvergetelijke dag gehad. Heel erg bedankt voor al het moois en voor alles waar je aan heb gedacht waar wij niet aan dachten!

  Groetjes Thomas en Inge

  29 mei 2015 Landgoed Groenendaal, Heemstede

 21. Ik wil jullie graag bedanken. Alles zag er zo mooi uit en door jouw coördinatie Bianca, verliep alles vlekkeloos. Wij konden niets bedenken wat niet helemaal lekker liep of dat we iets anders hadden moeten doen. Lex heeft helemaal niet door gehad dat jullie en Tertius en Sanne en Jordi hebben gegeten (was het lekker??). Zonder jullie was dit nooit gelukt.

  We hebben veel complimenten gehad over de bruiloft en de styling. Ceremonie zag er uit zoals in de film en de letters deden het ook goed. Ik miste jullie gewoon later op de avond!

 22. Beste Bianca,

  We willen je ontzettend bedanken voor de prachtige aankleding van Fort Resort Beemster afgelopen vrijdag! Op de afbeeldingen zag het er al super mooi uit, maar toen we er middenin stonden was het echt sprookjesachtig. We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad op de styling en dat wilden we je graag nog even meegeven.

  Nogmaals bedankt en heel veel succes met jullie bedrijf en alle opdrachten die nog komen gaan!

 23. Aytac Dogan says:

  Beste Bianca,

  Ik wil u namens mij en mijn verloofde heel erg bedanken voor alles. Het was perfect en het aanzoek was niet gelukt zonder u.

  Ik was die avond helemaal in de wolken en heb niet echt de tijd gehad om met u te praten. Maar ik ben echt blij met het resultaat. Ik had ook direct het gevoel dat ik u kon vertrouwen en dat heeft u mij zeker terug betaald.

  Namens deze weg wil ik u alsnog bedanken.

 24. Linda & Ken says:

  We wilde je laten weten dat we zeer tevreden waren over de winter wedding styling, echt niets op aan te merken! We hebben veel complimenten gekregen over de aankleding van de zaal. Vooral de lichtjesbomen vielen in de smaak want vele gasten kwamen vragen vanwaar deze kwamen. Hartelijk dank om onze dag onvergetelijk te maken!

  Winter Wedding in Antwerpen
  20 december 2014

  Lichtjesbomen
  foto credit: Ivo Popov Photography

 25. Tony & Linh says:

  Great Gatsby Themabruiloft
  23 augustus 2014, Kasteel de Hoogenweerth

  Bekijk dit geweldige filmpje met prachtige foto’s! Zo leuk kan een themabruiloft zijn.

  Meer foto’s zijn te vinden op de website van Liefdesmomenten.

 26. Yvonne says:

  Onze verrassingsbruiloft was echt in 1 woord geweldig!!! Het verliep allemaal soepel en alle reacties waren echt helemaal super. De zaal was echt prachtig. De zaal van ons stamcafé had nog nooit eerder er zo mooi uitzien. Van een bruin café naar een trouwlocatie!

 27. Joachim le Loux says:

  Wat had je het super geregeld! Het zag er perfect uit en helemaal naar onze wens. We hebben zoveel leuke reacties gehad, echt iets om op terug te kijken.

  Joachim & Anika

  3 oktober 2014
  Beach Wedding bij Zoomers, Castricum

 28. Stanley & Arjaane says:

  Wat was het een prachtige dag! 6.6.2014 heb jij,Bianca, voor ons het strand gestyled bij Beachclub Verso in Rockanje. Het plaatje klopte zo ontzettend dank daarvoor! We gaan hier nog lang van nagenieten onder het genot van….

  Groet,
  Stanley & Arjaane Hartman

  Arjaane & Stanley getrouwd bij Beachclub Verso, Rockanje
  Trouwen op het strand van Rockanje

 29. Bianca Tool says:

  Ik krijg deze week allemaal zulke lieve berichtjes binnen, zoals deze van Niels & Alina uit Houston USA;

  8 juni 2014: ‘Ik zat vandaag met de kinderen de film te bekijken – wat een heerlijke dag – bijna een jaar geleden. Ik dacht aan jou en wilde je als nog een keer bedanken voor alles! Hoop dat alles goed gaat met jou en de familie? Hoe gaat het met de nieuwe richting van je bedrijf?’ Groet Niels

 30. Karlijn L'Orthy says:

  Reactie op een Facebookpost: ‘Wat een topper ben jij toch! Woensdag is het alweer vier jaar geleden dat je ons prachtige weddingweekend in België vlekkeloos heb laten verlopen! Wat hebben wij zalige herinneringen, net als deze bruiden en bruidegommen gaan hebben!’

 31. Sahar says:

  Beste White Weddings,
  Super service! Ons dank is enorm. Neem een kijkje:
  https://www.dropbox.com/s/srh7qs8m760ffz8/2W6C2230.jpg
  Geweldige artikelen, romantisch sfeertje dankzij White Weddings.

  Groet
  Sahar

 32. In 7 minuten een strandclub ombouwen tot trouwkapel… dat was de missie op 17 mei 2014. Onder het mom van hun 40e verjaardag hadden Mascha en Peter hun familie en vrienden naar Hoek van Holland gelokt waar zij een verrassingshuwelijk kregen voorgeschoteld. Met de prachtige witte backdrop (mobiele stoffen achterwand), witte ceremoniestoeltjes, kandelaars, loper en prachtige bloemen creeerden we in no time een sprookjesachtige omgeving. De reacties waren onvergetelijk. Missie volbracht ;-).

  Meike van 't Veer Ceremonie bij strandclub Zwoel

 33. Kira & Derek says:

  Met een kleine groep gasten trouwen op een grote locatie. Hoe houd je het dan nog intiem? Bianca stelde een ronde opstelling voor, iets wat ik in Nederland nog niet eerder gezien heb. Het pakte geweldig uit in de tuin van Finley. Iedereen vond de ceremonie zo mooi gestyled! De ronde opstelling met trouwprieel was waanzinnig en creeërde een warm intiem gevoel.

  Bianca, wij wensen je nog heel veel mooie opdrachten toe. Bedankt!

  Hartelijke groet, Kira & Derek

  5 september 2013
  Finley het Witte Huis, Loosdrecht

 34. Hinke & Gillis says:

  Als locatie voor onze bruiloft hadden we een prachtige boerderij bij ons in de buurt op het oog. Deze boerderij had flink wat aankleding nodig in veel verschillende aspecten. Dus zochten wij iemand die deze aankleding geheel op zich kon nemen voor ons. Erzijn maar weinig bedrijven die dit doen in Nederland en we waren heel blij dat we de website van White Weddings vonden, ook nog eens in de buurt.

  Het eerste gesprek vond plaats op de boerderij en voelde meteen goed. Bianca zag ook goed wat de mogelijkheden waren van de boerderij en had veel inspirerende ideeën die ons enorm hielpen in ons beeld over onze bruiloft. Direct gingen we samen aan de slag en we zaten heel mooi op één lijn. Haar praktische instelling heeft ons erg geholpen in het vormgeven van de middag en avond op de boerderij.

  White Weddings weet wat een bruiloft nodig heeft!! Prachtige details werden besproken, waarbij ook ons budget goed in de gaten werd gehouden. Vooraf is alles uitgebreid besproken en Bianca bereidde alles goed voor. De dag zelf was prachtig en toen we aankwamen op de boerderij was alles boven verwachting mooi! De drie locaties, buiten, binnen en boven waren prachtig aangekleed en tot in het kleinste detail verzorgd!! De ruimte boven was een hele uitdaging, maar de doeken, gedekte tafels en kamerschermen zorgden ervoor dat het geheel een echte bruiloftssfeer ademde. Nogmaals, boven verwachting mooi!! Aan alles was gedacht. Beneden in de feestzaal heerste een chique maar ook nonchalante sfeer welke onze gasten naadloos overnamen, waardoor er een heel ontspannen sfeer heerste gedurende de avond.

  Ik heb je die dag meerdere keren in stilte bedankt! Het was een dag om nooit te vergeten mede dankzij White Weddings.

  Bianca dankjewel!!” Gilles & Hinke

  6 juni 2013
  Metamorfose boerderijschuur in Medemblik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *