Franse wijntonnen

Deze wijntonnen staan prachtig bij een rustieke buitenbruiloft.

Franse wijntonnen | Ceremonie

Gaan jullie trouwen op het platteland, op een mooie plek in het bos of op een sfeervol landgoed? Of houden jullie gewoon heel erg van wijn en wil je dit thema doorvoeren in jullie bruiloft? Dan zijn deze wijntonnen een aanwinst voor jullie huwelijksceremonie.

Deze wijntonnen hebben wij een aantal jaren geleden uit Frankrijk gehaald, 4 stuks en we gebruiken ze regelmatig als ‘bloemzuil’ voor het begin van de loper, als statafels bij de borrel of als presentatie van de taart (2 wijntonnen met een vintage deur). Met een prachtig rond bloemstuk zien deze wijntonnen er uit als een plaatje! En het leuke is dat je deze bloemstukken, gemaakt op een kunststof schaal, na de bruiloft heel mooi op tafel kan zetten en er nog zeker een week of langer van kan nagenieten.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Franse wijntonnen | Huren

De wijntonnen worden veel gekozen als onderdeel van een totale styling. Alleen als je ze zelf kunt vervoeren, is het mogelijk de tonnen ‘los’ te huren, zonder afname van een stylingpakket. Houd er rekening mee dat de tonnen groot zijn, groter dan je denkt!

TERUG NAAR OVERZICHT

 Reacties zijn gesloten.