Strawberrytree

De strawberrytree is stijlvol alternatief voor een bruidstaart!Houd je van aardbeien? Dan is de Strawberrytree echt iets voor jou. Presenteer de Strawberrytree bij de toost, champagne en deze smaakvolle aardbeien gaan uitstekend samen. Kunst en smaak komen op de Strawberrytree op unieke wijze samen.

Strawberrytree | Alternatief bruidstaart

Steeds vaker kiezen bruidsparen voor de Strawberrytree bij de toost of welkomstdrankje, vanwege de unieke uitstraling en de prachtige foto’s die het oplevert. Maar natuurlijk ook omdat aardbeien zo lekker zijn! De aardbeien die bij de Strawberrytree geleverd worden, zijn extreem smakelijk en biologisch geteeld. Er passen maar liefst 100 aardbeien tegelijk op. De Strawberrytree is een goed alternatief voor de bruidstaart, maar het kan ook prima naast de bruidstaart geserveerd worden.

Strawberrytree | Huren

Verhuurprijs € 125,00 inclusief 100 heerlijke aardbeien.

Het aardbeienseizoen loopt van half mei tot eind september. Ga je buiten deze periode trouwen, dan presenteren we in samenwerking met onze patisserie andere lekkernijen als mini-koekjes, petit fours, bonbons etc. Prijs hiervoor op aanvraag.

logo-favicon

terug naar TAART & BORRELEén reactie op “Strawberrytree”

  1. Djamilla de Groot schreef:

    Goedemiddag,

    22 augustus 2015 gaan wij trouwen en we zouden graag de aardbeienboom willen huren. Kunt u per mail bevestigen wat de kosten hiervan zijn (all-inclusive prijs)? De bruiloft vind plaats in Heenvliet.

    Alvast bedankt voor uw reactie.