Lovely Bow in kleur

YKFOT StyledShoot SerenityBlue WhiteWeddings-YKFOT StyledShoot Serenit-0004

Een prachtige backdrop die eenvoud en klasse uitstraalt. In 2016 zagen we steeds meer trouwpriëlen en backdrops met gekleurde stoffen. Geen opvallende kleuren, maar zachte natuurlijke tinten. Deze trend zet zich ook voort in 2017 en 2018. Deze backdrop ‘Lovely Bow’ is gefotografeerd door onze huisfotografe Yvonne Kuipers tijdens onze Serenity Blue Styledshoot. Ook buiten komt het prieel mooi tot zijn recht.

Lovely Bow | Backdrop

De Lovely Bow hebben wij in de kleur wit, serenity blue (zie foto), blushroze en bordeaurood. Iedere gewenste kleur is mogelijk. Stoeldecoratie van stof in dezelfde kleur als het prieel zorgt voor een prachtig geheel. De Lovely Bow stylen we graag af met één bloemstuk in of juist net uit het midden, of de hele ronding vol bloemen. Wij verhuren deze backdrop altijd in combinatie met de verdere benodigdheden voor een ceremonie om zo een compleet en goed afgestemd plaatje te realiseren. Graag verwijzen wij daarvoor naar onze Ceremonie Stylingpakketten.

Onze huisbloemisten maken graag prachtige bloemstukken op het rustieke trouwprieel. Wij brengen deze bloemen zelf op locatie aan op het prieel. Medium groot bloemstuk op bovenzijde prieel circa € 60, bovenzijde (2.40m lang) vol bloemen vanaf € 395.

logo-favicon

Photocredits: Yvonne KuipersGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *